luni , 15 octombrie 2018, 15:16
Home / Local / Actualitate / Un TIR încărcat cu butelii s-a răsturnat pe DN 24

Un TIR încărcat cu butelii s-a răsturnat pe DN 24

299947
Un TIR încărcat cu butelii, din care peste o sută pline cu GPL, s-a răsturnat în faţa unei primării, joi după-amiază, la câţiva kilometri de municipiul Vaslui, pe drumul naţional (DN) 24. Poliţiştii şi pompierii susţin că nu există victime, iar pericolul producerii unei explozii a fost înlăturat.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au declarat că TIR-ul încărcat cu 245 de butelii, din care 111 pline cu GPL, s-a răsturnat în afara şoselei, în faţa Primăriei Muntenii de Sus, după ce şoferul autotrenului, care circula de la Iaşi spre municipiul Vaslui, ar fi încercat să evite coliziunea cu un autoturism.
În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită, în zonă fiind trimise două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi grupa operativă a ISU.
”Toate buteliile au fost îndepărtate de locul unde s-a răsturnat autotrenul, fiind depozitate în condiţii de siguranţă în curtea primăriei. În aceste condiţii, nu mai există niciun risc de explozie, iar traficul nu este blocat, aşa cum s-a crezut iniţial, imediat după anunţarea accidentului la numărul de urgenţă 112”, a declarat responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Accident grav la Mărul de Aur

Trei persoane au fost băgate în spital de un șofer din Vaslui, care a provocat …

Veșmintele Sfintei Parascheva, purtate pe străzile Vasluiului

Zeci de vasluieni au participat la o procesiune cu racla în care se află veşmintele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *