luni , 25 martie 2019, 08:40
Home / Local / Actualitate / Sef nou la IPJ Vaslui

Sef nou la IPJ Vaslui

pantaru
La un an de când a fost împuternicit, prin ordin al ministrului afacerilor interne, să exercite cu caracter temporar funcţia de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), comisarul şef Ionel Mirică s-a “vindecat” de Vaslui. Acum două zile, el l-a înştiinţat pe prefectul Isabel Bogdan că i-a încetat detaşarea, aşa că se întoarce la Bacău.
“Pe 3 ianuarie, am fost sunat de comisarul şef de poliţie Mirică Ionel, care m-a înştiinţat că hârtia oficială este de pe data de 23 decembrie. Eu nu am văzut-o încă. M-a anunţat că nu mai vine la IPJ Vaslui şi bănuiesc că de ieri chiar nu a mai venit. De la minister nu am primit nimic oficial. Am rămas cu informarea lui telefonică. Până la numirea unui nou şef la IPJ Vaslui, interimatul va fi asigurat de Gabriel Doru Panţîru, inspector şef adjunct”, ne-a declarat Isabel Bogdan, prefectul judeţului Vaslui.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David, ”începând cu data de 3 ianuarie 2017, domnul comisar şef Gabriel Doru Panţîru, care este în prezent adjunct al inspectorului şef, va îndeplini atribuţiile funcţiei de şef al IPJ Vaslui”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Marș pentru viață, la Vaslui!

Peste 300 de vasluieni au participat, astăzi, la ”Marşul pentru viaţă” organizat de Asociaţia ”Provita” …

Video:Un veteran de război din Miclești, a implinit 100 de ani

Autoritățile din comuna Miclești au ținut să-l sărbătorească pe veteranul de război Vasile Samoilă, ajuns …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *