marți , 14 august 2018, 21:03
Home / Local / Actualitate / DOSAR PENAL PENTRU BRACONAJ CINEGETIC

DOSAR PENAL PENTRU BRACONAJ CINEGETIC

index
Polițiștii specializați în arme, muniții și substanțe periculoase efectuează cercetări față de o persoană bănuită că ar fi vânat fără a avea autorizație legală. Au fost ridicate, în vederea cercetărilor, o armă de vânătoare și muniția aferentă, și a fost indisponibilizat un autoturism.

La începutul anului, un paznic de vânătoare a sesizat polițiștii cu privire la faptul că a surprins la braconaj o persoană aflată într-un autovehicul, pe fondul de vânătoare Fîstîci.
Pentru cercetări, la fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui. A fost identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în comuna Cozmești, care avea asupra sa o armă de vânătoare și 3 cartușe, deținute în mod legal. În mașina cu care se deplasa bărbatul, polițiștii au găsit doi iepuri ce fuseseră împușcați.
Polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, arma de vânătoare, muniția și vânatul, iar autoturismul cu care acesta s-a deplasat pe fondul cinegetic a fost indisponibilizat în vederea confiscării.
În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic, faptă prevăzută de Legea 407/2006 vânătorii și a protecției fondului cinegetic.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *