marți , 22 septembrie 2020, 08:48
Home / Local / Actualitate / Aglomeraţie în Vama Albiţa, pe sensul de intrare în ţară, unde maşinile aşteaptă şi 70 de minute

Aglomeraţie în Vama Albiţa, pe sensul de intrare în ţară, unde maşinile aşteaptă şi 70 de minute

index
Autorităţile de frontieră din Vama Albiţa au declarat că numărul autovehiculelor care intră în ţară este în creştere, fiind vorba în special despre turişti din Republica Moldova care vin în staţiunile din România pentru a petrece Crăciunul şi Anul Nou pe rit vechi. Numai în ultimele 24 de ore, aproape 10.000 de persoane şi 1.500 de maşini au intrat în ţară, ceea ce a făcut ca timpii de aşteptare să crească de câteva ori, depăşind 70 de minute. În consecinţă, autorităţile de frontieră au luat o serie de măsuri în cel mai important punct de trecere al frontierei de pe graniţa de est a României, prin suplimentarea personalului şi a arterelor de control.
”Atât pista destinată Corpului Diplomatic cât şi una de pe sensul de ieşire din ţară au fost transformate în artere de control pe sensul de intrare în România. La nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui s-au constituit rezerve de personal care sunt pregătite să intervină, dacă situaţia o impune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.
Autorităţile de frontieră vasluiene recomandă turiştilor din Republica Moldova să folosească şi alte puncte de trecere a frontierei de pe graniţa de est a României, urmărind în acest sens aplicaţia on-line a Poliţiei de Frontieră.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Câți elevi și profesori sunt infectați cu Covid-19 după prima săptămână de școală!

După prima săptămână a noului an şcolar, la nivelul judeţului Vaslui doar 9 elevi sunt …

O familie din Banca s-a trezit fără locuință, după ce aceasta a fost distrusă de un incendiu

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *