sâmbătă , 19 septembrie 2020, 20:36
Home / Local / Actualitate / Performanța, premiată la DGASPC Vaslui

Performanța, premiată la DGASPC Vaslui

dgaspc-3

Astăzi, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui a avut loc festivitatea de premiere a șase copii cu rezultate excelente la învățătură. Aceștia au primit premii totale în valoare de 2.000 lei, cu sprijinul Asociației Naționale a Copiilor Instituționalizați și a Foștilor Asistați din România-Frăția, susținută de ROMATSA.
Au fost acordate două premii I, studentelor Vasilica Mădălina Crăciunescu, aflată în ultimul an la Litere, și Marinela Pricop, studentă la Stomatologie.
Premiul II au primit Mariana Pricop, una dintre elevele cu rezultate excelente de la Școala ”Elena Cuza” Vaslui și membră a coralei Fantasia, și Neculai Andrei Cucoș.
Alexandra Andreea Manea și Iosif Alexandru Juverdeanu au obținut premiul III.
Cei 6 copii și tineri se regăsesc în sistemul de protecție specială , iar criteriile care au stat la baza selecției lor au fost rezultatele deosebite la învățătură, implicare socială, responsabilitate și comportament în colectivitate, creativitate în pregătirea pentru viață și alte merite deosebite în diverse domenii. Scopul evenimentului l-a constituit valorizarea copiilor merituoși din județul Vaslui, cu perspectiva extinderii acestui tip de program la nivel național.
”Mulțumim că încă mai sunt instituții care le mai pasă de noi. Aici, la Vaslui am descoperit oameni de valoare, cărora le-au păsat de soarta noastră și au avut grijă de noi”, a declarat Marinela Pricop.
Premiul I a fost în cuantum de 500 lei, premiul II-300 lei, iar premiul III a fost de 200 lei fiecare.
În cadrul festivității, preotul Petru Damian a oferit un scurt moment de colinde, apreciat de participanți.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *