duminică , 27 septembrie 2020, 06:49
Home / Local / Actualitate / 2016, un an special pentru Gaz Est Vaslui

2016, un an special pentru Gaz Est Vaslui

gaz-est
Anul 2016 a reprezentat o perioadă extrem de importantă pentru Gaz Est Vaslui, iar personalul firmei a fost solicitat la maximum pentru atingerea obiectivelor propuse: adaptarea companiei la piaţă şi prestarea de servicii la standarde ridicate. Ca urmare, s-a investit în specializarea personalului şi implementarea unui nou program informatic, care l-a înlocuit în totalitate pe cel vechi.
“Am acordat atenţie şi dezvoltării infrastructurii de reţele. Suntem pe un trend pozitiv, iar 2016 a fost un an cu rezultate foarte bune. Am continuat investiţiile în infrastructura de reţele în rural şi urban, care s-a extins cu 20 de kilometri. În funcţie de densitatea populaţiei, putem avea între 5.000 şi 7.000 de noi abonaţi”, a declarat Adrian Tighici, directorul general al Gaz Est.
Trebuie spus că, pentru consumatorii non-casnici, piaţa gazelor naturale s-a liberalizat la începutul acestui an, în timp ce pentru cei casnici, acest lucru se va întâmpla de anul viitor. Evident, SC Gaz Est îşi propune să câştige noi abonaţi de pe cele două segmente.
“Pentru anul 2017, dorim să ne extindem pe segmentul consumatorilor non-casnici, pe activitatea nereglementată din alte judeţe. Pe segmentul casnic, vreau să vă spun că mulţi consumatori din Ardeal au preferat să devină abonaţii noştri. În judeţul Vaslui, vom continua dezvoltarea infrastructurii în mediul rural. Unde s-au extins gazele naturale, lucrurile au mers bine, s-au dezvoltat activităţile agroindustriale, a crescut standardul de viaţă al oamenilor”, a mai spus Adrian Tighici.
În prezent, SC Gaz Est Vaslui este unul dintre principalii jucători de pe piaţa naţională a furnizorilor de gaze naturale. Cotată pe locul patru în ţară, firma vasluiană a reuşit în ultimii ani să capitalizeze un număr semnificativ de abonaţi. Este foarte activă pe SEAP şi bursă, unde zilnic participă la licitaţii importante. Practic, în fiecare zi, operatorul de gaze este angrenat în două-trei licitaţii mari.
Adrian Tighici afirmă că mai sunt doar trei judeţe unde firma nu are furnizare de gaze naturale: “Este o concurenţă acerbă pe această activitate. Un exemplu de licitaţie la care am participat de curând este furnizarea de gaze pentru Aeroportul din Timişoara. Noi ne-am extins pe sectorul eligibil, am atras un număr semnificativ de abonaţi din ţară, casnici şi non-casnici. Suntem activi pe piaţă mai ales acum, la sfârşit de an, când se înregistrează un vârf al cererii din partea consumatorilor bugetari pentru anul viitor”.
Printre abonaţii câştigaţi de Gaz Est în ultima perioadă se numără mai multe aeroporturi din ţară, Comitetul Olimpic Român, Facultatea de Medicină Bucureşti, Universitatea de Vest Timişoara, unităţi militare şi de poliţie etc.
“Prestăm servicii de calitate la un preţ competitiv, aşa că am câştigat toate aceste obiective”, a încheiat Adrian Tighici.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mașină făcută scrum în apropiere de sediul Primăriei Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă …

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *