sâmbătă , 26 septembrie 2020, 13:56
Home / Local / Actualitate / Noi proiecte pentru Vaslui

Noi proiecte pentru Vaslui

dsc_0042
Vasile Pavãl, primarul municipiului Vaslui, a spus cã anul 2017 va fi unul hotãrator pentru comunitatea localã. În noul exercitiu bugetar al Uniunii Europene 2014-2020, municipiul Vaslui are alocate sume considerabile, care se vor regãsi in proiecte de dezvoltare. Este vorba despre 27 milioane de euro, resurse pe care municipalitatea isi propune sã le atragã intr-un grad cat mai ridicat.
„Mã voi implica cu toatã experienta mea in tot ce tine de intocmirea proiectelor. Anul viitor va fi unul dintre cei mai grei ani pe care ii voi parcurge la primãrie, pentru cã vom stabili proiectele pe urmãtorii cinci ani. Nu voi avea o clipã de liniste pentru a pregãti panã la sapte proiecte pe Programul Operational Regional, unde pentru Vaslui avem o alocare directã de 27 milioane euro. PIDU a avut 18 milioane de euro, iar acum avem o sumã consistentã pentru Vaslui”, a spus Vasile Pavãl.
În luna ianuarie 2017, in muncipiul Vaslui se va reuni Consiliul Regional Nord-Est 1, format din cei sase primari ai resedintelor de judet din regiune, reuniune in cadrul cãreia se va discuta problematica proiectelor in vederea acesãrii fondurilor alocate.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Mesajul unui tânăr din noua generație de politicieni vasluieni: „Îmi pasă de județul meu”

”Stimați prieteni, Dragă GENERAȚIE, Mai este o zi și campania electorală se va încheia. O …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *