miercuri , 24 iulie 2019, 02:33
Home / Sport / La 37 de ani visează să ajungă în Liga I

La 37 de ani visează să ajungă în Liga I

atletico-odorheiu-secuiesc

Hany Ragab reprezintă pata de culoare de la Atletico Vaslui. Învățat cu titlurile de campion în țara natală, egipteanul și-a demonstrat valoarea și în campionatul românesc. Chiar dacă nu a făcut pasul către prima ligă, mijlocașul ofensiv al vasluienilor este unul dintre cei mai buni marcatori din liga a treia, având 12 goluri marcate, cu patru mai puține față de liderul golgheterilor, colegul de echipă Valentin Buhăcianu.
“Să fii al treilea marcator în liga a treia, e o onoare. Înseamnă mult pentru mine. Îmi doresc să fiu numărul unu. Am această șansă, dacă voi duce la capăt tot sezonul”, a spus Hany Ragab.
Pe 27 decembrie, jucătorul a împlinit 37 de ani. Cu toate acestea, nu a renunțat la visul de a evolua în ligile superioare din România. El regretă faptul că în țara noastră, antrenorii pun preț pe vârstă și mai puțin pe calitățile jucătorului: “37 de ani înseamnă pentru mine o pierde de un an sau ani pentru a fi în fotbalul de performanță. În România, cluburile se uită mai întâi la vârstă și mai puțin la ceea ce face jucătorul pe teren. E păcat că nu se pune accent pe valoare și pe ceea ce e capabil să facă jucătorul. Însă, indiferent de ceea ce se va întâmpla, nu voi renunța la fotbal. Este pasiunea mea și sunt convins că pot juca până la 45 de ani. Atât timp cât pot alerga și simt că pot evolua la nivel înalt, nu voi da înapoi. Important e să am o viață sănătoasă, așa cum am fost format de mic”.
Totuși, egipteanul regretă că nu a făcut pasul către Europa ceva mai devreme. El pariază pe Atletico, pe care o vede o viitoare candidată la promovare în liga secundă.
„Îmi pare rău că nu am venit mai devreme în fotbalul european. Mi-aș fi dorit să se întâmple asta cu câțiva ani în urmă. Sunt trist, însă sper ca Atletico Vaslui să mă ajute să revin în prim planul fotbalul european, prin promovarea în liga a doua. Ar fi o mulțumire mare pentru mine. În acest an e o șansă imensă pentru Atletico să promoveze. Merită ca Vasluiul să aibă echipă în liga secundă”, a conchis Hany Ragab.
În liga a treia, un alt fost vasluian, ajuns la 38 de ani, face senzație. Este vorba despre Ousmane N’Doye, golgheterul formației Cetate Deva.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Hușana Huși s-a înscris în Liga 3

Hușana Huși este oficial în Liga a treia, după ce i-a fost acceptat dosarul de …

Fotbaliști de la Sporting Vaslui în cantonament cu Petrolul Ploiești

Doi jucători de la Sporting Vaslui sunt în cantonament cu Petrolul Ploiești în Turcia, unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *