marți , 23 octombrie 2018, 08:56
Home / Local / Actualitate / În spiritul Sărbătorilor de iarnă

În spiritul Sărbătorilor de iarnă

donatie2
Transformați în spiridușii lui Moș Crăciun, elevi, părinți și cadre didactice de la Școala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui au făcut o vizită elevilor din localitatea Bălteni Deal. Încărcați cu multe daruri, ei le-au așezat sub bradul împodobit.
Plini de emoție, cei mici au mulțumit darnicilor spiriduși și au făcut cunoștință cu aceștia. Elevii din cele două școli și-au urat sărbători fericite și au promis să se viziteze reciproc pe tot parcursul anului școlar pentru a se cunoaște și pentru a crea noi legături de prietenie.
Răsplata faptelor bune a fost zâmbetul de pe chipul copiilor și elevilor care locuiesc în mediul rural și ai căror părinți au posibilități materiale limitate, astfel încât nu își permit să cumpere celor mici multe jucării.
„Acțiunea face parte dintr-un proiect mai amplu din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, numit <>, în care suntem parteneri cu Școala Nr. 1 Bălteni, a cărei structură este Școala Primară Bălteni Deal, precum și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan” Vaslui, unde copiii noștri au fost de Moș Nicolae”, a precizat învățătoarea Adriana Moraru, coordonatoarea proiectului.
Elevii vasluieni au fost încântați de vizita la Bălteni, iar întâlnirea cu elevii de acolo și-a atins scopul.
„E mult mai greu pentru copiii de aici, de la țară. Toate clasele învață la un loc”, au spus copiii din Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarmii au împărțit amenzi hoților de lemne

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui a aplicat 17 sancțiuni contravenționale …

Părinții vicelui Trifan, premiați de primarul din Miclești

Astăzi, primăria Miclești a organizat Sărbătoarea Toamnei, prilej pentru a sărbători perechile care au împlinit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *