sâmbătă , 19 septembrie 2020, 20:27
Home / Naţional / Actualitate / Autoturism căutat de autorităţile din Germania, depistat de poliţiştii de frontieră ieşeni

Autoturism căutat de autorităţile din Germania, depistat de poliţiştii de frontieră ieşeni

img1
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat un cetăţean român care intenţiona să călătorească în R. Moldova la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz ML 350, în valoare de aproximativ 158.000 lei, căutat în vederea confiscării de autorităţile din Germania.

În data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român Mihail S., în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz ML 350, an de fabricaţie 2012.
În urma verificărilor specifice efectuate la controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul de lux figurează în bazele de date ca fiind declarat bun căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Germania.
Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul în anul 2012 în sistem leasing de la o firmă din Germania şi nu ştia că maşina era căutată în vederea confiscării.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 157.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproximativ 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă ascunse sub pomi fructiferi, descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat 29.980 …

De 8 Martie, poliţiştii de frontieră au „amendat” doamnele cu flori

Femeile care au intrat sau ieşit din ţară joi au fost „amendate” cu flori la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *