miercuri , 23 ianuarie 2019, 07:31
Home / Local / Actualitate / Colindători la Prefectură

Colindători la Prefectură

prefectura1

Prefectul județului Vaslui, Isabel BOGDAN, subprefectul Mircea GOLOGAN și salariații Instituției Prefectului au primit astăzi colindători de la școlile din municipiul reședință de județ.
Startul a fost dat de Școala ”Constantin Parfene” Vaslui, unde 60 de copii de la clasele primare au ținut să ofere câteva momente artistice. Gazdele au asistat la un superb spectacol de teatru, unde copiii, înarmați cu marionete, au ținut să prezinte o parte din obiceiurile specifice sărbătorilor de iarnă, culese din zona comunei Bălteni. Nu au lipsit colindele, cântecele de iarnă, jocul caprei și tradiționalul plugușor.
La final, copiii au ținut să se imortalizeze alături de cei doi reprezentanți ai Guvernului în teritoriu.
A urmat Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui, unde 50 de copii de la clasele primare, sub coordonarea învățătoarelor Gabriela Ciubotariu și Anișoara Moraru, au vestit Nașterea Domnului prin colinde melodioase, cu mesaje profunde.
Ultimii 30 de colindători au fost de la clasa a II-a, învățătoare Carmen Gherase, care au încheiat momentul artistic cu sorcova.
A fost o zi cu adevărat emoționantă pentru angajații Instituției Prefectului, care au ascultat cu drag grupurile de colindători, care au fost răsplătiți cu mici cadouri.
prefectura2prefectura4

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *