marți , 19 februarie 2019, 09:14
Home / Local / Actualitate / Participare record la “Datina”!

Participare record la “Datina”!

datina1

Organizatorii Festivalului “Datina” s-au arătat sufocaţi de numărul mare de participanţi, având parte de o zi maraton, cu aproape 1.000 de concurenţi, grupaţi în peste 100 de formaţii şi interpreţi individuali.
În afară de numărul mare de participanţi, misiunea juriului a fost destul de îngreunată, asta din cauză că prestaţia acestora a fost una calitativă, semn că dascălii vasluieni s-au preocupat îndeajuns pentru promovarea tradiţiilor specifice sărbătorilor de iarnă.
“Ne aşteptam la un număr aşa mare de participanţi, fiindcă vremea a ţinut cu noi, iar festivalul a devenit cunoscut în judeţ, ajungând la cel de-al 12-lea an consecutiv de când îl organizămea. Am avut participanţi din tot judeţul, iar acest lucru ne bucură, mai ales că prestaţia concurenţilor a fost pe măsură, de la costumaţia adecvată până la repertoriu”, a spus Nastica Olaru, unul dintre organizatori.
Festivalul “Datina” a fost găzduit şi în acest an de Şcoala “Constantin Parfene” Vaslui, coorganizatoare, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean.
Evenimentul a mai fost susţinut de Safir Grup, prin Zdravăn Moldovenesc, şi Clinica Recumed.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *