marți , 14 august 2018, 21:01
Home / Sport / Poli Timișoara-HC Vaslui 30-25 (13-14) Cea mai slabă repriză a doua

Poli Timișoara-HC Vaslui 30-25 (13-14) Cea mai slabă repriză a doua

timisoara-hc-vaslui
Vasluienii au cedat inexplicabil în partea a doua a meciului, pierzând ocazia de a ţine la distanţă Politehnica Timişoara.
Prima repriză i-a aparținut lui Bogdan Pralea. Portarul vasluienilor și-a ținut echipa în joc, oaspeții conducând aproape toată repriza. Handbaliștii pregătiți de Sandu Iacob au avut și trei goluri avans, scor 12-9, însă finalul primei părți a fost de coșmar pentru Vaslui, care a greșit repetat pe faza de atac. Noroc de Pralea, care a închis poarta, deși bănățenii au avut trei situații de a restabili egalitatea pe tabelă.
Timișoara a avut nevoie de 37 de minute pentru a prelua, în premieră, conducerea, la scorul de 16-15. Tot gazdele sunt cele care profită de degringolada din tabăra vasluiană, distanțându-se pe tabelă, prin Lasica, scor 17-15.
Dovada deznădejdiei în echipa Vasluiului o reprezintă Hagiu, care nu a fost în zi de grație, ”ajutând” adversara să ia un avans de trei goluri, scor 22-18. Oaspeții sunt de nerecunoscut, bifând un nou record negativ în actualul sezon, după ce au marcat doar patru goluri în primul sfert, primind, în schimb, zece goluri.
S-a terminat 30-25, o victorie meritată pentru Timișoara, care se apropie la un punct de Vaslui în clasament, anunțându-se o a doua parte de campionat mult mai animată.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Doi vasluieni la Europenele din Croația

Handbaliștii vasluieni Tudor Buguleț și Cătălin Brăescu fac parte din lotul României Under 18 la …

Naționala feminină de futsal, în cantonament la Vaslui

De astăzi și până pe 13 august, la Vaslui se va afla echipa națională de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *