miercuri , 19 septembrie 2018, 19:11
Home / Sport / Poli Timișoara-HC Vaslui, miercuri, ora 16, TVR

Poli Timișoara-HC Vaslui, miercuri, ora 16, TVR

hc-vaslui-poli-timisoara

HC Vaslui a plecat în Banat cu gândul la un rezultat pozitiv. Vasluienii nu traversează una dintre cele mai bune perioade, bifând două înfrângeri consecutive în cea de a doua parte a Ligii Zimbrilor. Formația vasluiană a greșit foarte mult la finalizare, însă mizează pe ambiția grupului, astfel încât să intre în pauza de iarnă cu o victorie.
”Mergem la Timișoara pentru a acumula puncte, care să contribuie la atingerea obiectivului. E o deplasare dificilă, însă putem scoate un rezultat bun”, a spus Mihai Bușecan.
Partida are o însemnătate aparte și pentru Timișoara, care vrea să prindă un loc de play-off. Bănățenii au remizat în ultima etapă, la Călărași, și se află pe un loc de play-aut înaintea acestui joc.
”Vom face tot posibilul să câștigăm acest meci, pentru că are o mare importanță; o victorie cu Vasluiul este obligatorie pentru a ne menține în lupta primelor opt locuri ale campionatului”, a spus Pero Milosevic, antrenorul Politehnicii Timișoara.
Înaintea meciului, HC Vaslui ocupă locul 7, cu 24 de puncte, iar formația timișoreană se află pe locul 9, cu 20 de puncte.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cupa Moldovei a atras cei mai buni copii la taekwon-do

Peste 140 de participanți de la cluburile Sulsa Vaslui, Top Team Iași, Kwangae Iași și …

Bârlădeni de succes în naționala României U21

Doi bârlădeni au contribuit la succesul României Under 21 din dubla cu Portugalia (2-1) și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *