marți , 29 septembrie 2020, 03:44
Home / Sport / Poli Timișoara-HC Vaslui, miercuri, ora 16, TVR

Poli Timișoara-HC Vaslui, miercuri, ora 16, TVR

hc-vaslui-poli-timisoara

HC Vaslui a plecat în Banat cu gândul la un rezultat pozitiv. Vasluienii nu traversează una dintre cele mai bune perioade, bifând două înfrângeri consecutive în cea de a doua parte a Ligii Zimbrilor. Formația vasluiană a greșit foarte mult la finalizare, însă mizează pe ambiția grupului, astfel încât să intre în pauza de iarnă cu o victorie.
”Mergem la Timișoara pentru a acumula puncte, care să contribuie la atingerea obiectivului. E o deplasare dificilă, însă putem scoate un rezultat bun”, a spus Mihai Bușecan.
Partida are o însemnătate aparte și pentru Timișoara, care vrea să prindă un loc de play-off. Bănățenii au remizat în ultima etapă, la Călărași, și se află pe un loc de play-aut înaintea acestui joc.
”Vom face tot posibilul să câștigăm acest meci, pentru că are o mare importanță; o victorie cu Vasluiul este obligatorie pentru a ne menține în lupta primelor opt locuri ale campionatului”, a spus Pero Milosevic, antrenorul Politehnicii Timișoara.
Înaintea meciului, HC Vaslui ocupă locul 7, cu 24 de puncte, iar formația timișoreană se află pe locul 9, cu 20 de puncte.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *