marți , 11 decembrie 2018, 12:46
Home / Local / Actualitate / Încă un premiu pentru Ioan Toderașcu

Încă un premiu pentru Ioan Toderașcu

ioan-toderascu

La Chișinău, la cea de-a XII-a ediție a Festivalului Național de Epigramă și Fabulă ”Donici cuib de-nțelepciune”, care a avut loc în perioada 10-11 dececembrie, vasluianul Ioan Toderașcu a primit un premiu special, cordat de Uniunea Scriitorilor din Moldova, în semn de recunoaștere a rezultatelor merituoase obținute, de-a lungul anilor, pe tărâmul epigramei.
„M-a bucurat foarte mult această diplomă, venită din partea celei mai importante asociații de creație din Republica Moldova. Astfel, anul 2016 se încheie cum nu se poate mai frumos pentru mine. Totodată, mă folosesc de acest prilej spre a mulțumi domnului Onciu Lucian, directorul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vaslui, care mi-a oferit tot sprijinul în vederea participării mele la festivalul de la Chișinău”, a spus Ioan Toderașcu.
La Festivalul de Epigramă de la Chișinău au participat 53 de creatori din Moldova și România. Fiecare concurent a prezentat câte trei epigrame la două teme selectate de juriu şi câte trei epigrame – pe temă liberă. Din juriu au făcut parte preşedintele Asociaţiei Uniunilor de Creaţie din R. Moldova, academicianul Mihai Cimpoi, preşedintele Asociaţiei Epigramiştilor din Moldova, Ion Diviza şi directorul festivalului, Gheorghe Bâlici.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Voluntarii de la ”Procopiu”, premiați de profesori

Membrii Clubului European de la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui au marcat Ziua Internațională a Voluntariatului …

CJRAE Vaslui, implicată în proiectul Erasmus+ “All-Inclusive School”

Irecoop Emilia Romagna a găzduit partenerii italieni și străini implicați în Proiectul “All-Inclusive School” (KA2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *