joi , 24 mai 2018, 02:16
Home / Local / Actualitate / Arestat preventiv pentru viol

Arestat preventiv pentru viol

vio

Instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore, în vârstă de 11 ani.

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Zorleni cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, faptă comisă asupra unei minore în vârstă de 11 ani.
Cercetările au fost demarate urmare a sesizării primite de polițiști prin apelul unic de urgență 112 din partea mamei minorei.
Din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că în seara de 11 decembrie a.c., bărbatul a mers în camera minorei și a întreținut, prin constrângere, relații sexuale cu aceasta.
Polițiștii au probat activitatea infracțională a bărbatului și l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Facturi comerciale falsificate, depistate în P.T.F. Albița

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iaşi împreună …

Un bărbat de 24 de ani, din comuna Văleni a fost reținut de polițiștii rutieri

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat de 24 de ani, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *