sâmbătă , 20 octombrie 2018, 17:54
Home / Local / Actualitate / Autoturism radiat din circulaţie din Elveţia, descoperit în Albiţa

Autoturism radiat din circulaţie din Elveţia, descoperit în Albiţa

index
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat care conducea un autovehicul radiat din circulaţie de către autorităţile elveţiene.

În ziua de 9 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, în P.T.F.Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, Sergiu I., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 27 de ani, conducând un autoturism marca Toyota Prius, înmatriculat în Italia.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul a fost radiat din circulaţie de autorităţile din Elveţia, iar autorizaţia pentru testul de circulaţie, prezentată pentru acest autoturism, este valabilă doar pe teritoriul Italiei.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că testează autoturismul în cauză şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că autorizaţia pentru testul de circulaţie este valabilă doar pe teritoriul Italiei.
În cauză se fectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CAMPANIE DE PREVENIRE A FRAUDELOR COMISE PE INTERNET

Poliția Română, împreună cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, lansează o campanie de prevenire …

Tânăr căutat de autoritățile din R. Moldova, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *