vineri , 25 septembrie 2020, 22:49
Home / Local / Actualitate / Autoturism radiat din circulaţie din Elveţia, descoperit în Albiţa

Autoturism radiat din circulaţie din Elveţia, descoperit în Albiţa

index
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat care conducea un autovehicul radiat din circulaţie de către autorităţile elveţiene.

În ziua de 9 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, în P.T.F.Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, Sergiu I., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 27 de ani, conducând un autoturism marca Toyota Prius, înmatriculat în Italia.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul a fost radiat din circulaţie de autorităţile din Elveţia, iar autorizaţia pentru testul de circulaţie, prezentată pentru acest autoturism, este valabilă doar pe teritoriul Italiei.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că testează autoturismul în cauză şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că autorizaţia pentru testul de circulaţie este valabilă doar pe teritoriul Italiei.
În cauză se fectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

În municipiul Vaslui sunt disponibile peste 270 de locuri de muncă! Iată care este oferta în întreg județul!

LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA 24.09.2020 Agenţia  Locală Vaslui, str Spiru Haret,  nr.5, Telefon …

Încă 20 de clase din 10 școli au intrat în sistem de învățare online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a aprobat suspendarea cursurilor şcolare organizate în modalitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *