vineri , 25 septembrie 2020, 22:43
Home / Local / Actualitate / Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră

Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră

index

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În ziua de 08 decembrie a.c., în jurul orei 11.00, în P.T.F.Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în ţară, cetăţeanul din Republica Moldova Ion S., în vârstă de 45 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, ambele înmatriculate în judeţul Iaşi.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră, similar celor eliberate de autorităţile din R. Moldova, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.
În legătură cu cele constatate, Ion S. a declarat că este posesor de permis de conducere valabil pentru categoria “B”, dar pentru că intenţiona să lucreze în Rusia ca şofer de tir, a procurat documentul prezentat la controlul de frontieră de la un cetăţean rus, găsit pe un site de internet, în schimbul a 350 de euro. De asemenea, acesta a mai declarat că este prima dată când îl foloseşte în România, întrucât ştia că este fals.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

În municipiul Vaslui sunt disponibile peste 270 de locuri de muncă! Iată care este oferta în întreg județul!

LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA 24.09.2020 Agenţia  Locală Vaslui, str Spiru Haret,  nr.5, Telefon …

Încă 20 de clase din 10 școli au intrat în sistem de învățare online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a aprobat suspendarea cursurilor şcolare organizate în modalitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *