luni , 15 octombrie 2018, 22:56
Home / Sport / “Vom munci pentru victorie!”

“Vom munci pentru victorie!”

csm-bucuresti-hc-vaslui
HC Vaslui va susţine un ultim test din acest an în faţa propriilor suporteri. Formaţia vasluiană este decisă să obţină un succes, care să reprezinte un frumos cadou de sărbători pentru suporteri. Tehnicianul Sandu Iacob este conştient de forţa adversarei, însă mizează pe ambiţia grupului, care vrea să lase o impresie excelentă în faţa fanilor.
“CSM Bucureşti traversează o perioadă foarte bună, argumentată de cele şase victorii consecutive. Jocul lor a căpătat mai multă consistenţă de când a reintrat coordonatorul de joc, Marianac. În ceea ce ne priveşte, suntem hotărâţi să muncim, aşa cum am făcut-o la fiecare meci, pentru a câştiga şi a ne păstra locul în clasament pe care-l ocupăm în acest moment”, a spus Sandu Iacob.
La meciul cu CSM Bucureşti se anunţă o sală arhiplină, iar handbaliştii Vasluiului speră ca publicul să reprezinte un plus la moralul echipei: „Ne vom bucura să vedem o sală plină, care să recompenseze punctele pe care le am obţinut până în acest moment, şi care să ne susţină, aşa cum a făcut-o în acest sezon, în momentele dificile”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

O nouă schimbare de lider la liga 4

CSM FC Vaslui este noul lider al ligii a patra, după ce Hușana Huși a …

FCSB U19-Sporting Vaslui 0-1 (0-1)

Sporting Juniorul Vaslui rămâne invincibilă în Liga Elitelor U19 și după etapa a treia. De …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *