luni , 21 septembrie 2020, 12:23
Home / Local / Actualitate / Tânăr dispărut de la domiciliu de patru zile, căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri

Tânăr dispărut de la domiciliu de patru zile, căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri

112-820x300
Un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna vasluiană Pogana, dispărut de la domiciliu în urmă cu patru zile, este căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David, bărbatul a plecat de la domiciliu pe data de 3 decembrie şi nu s-a mai întors, el fiind căutat iniţial de nişte săteni şi de membrii familiei, care ulterior au apelat la numărul de urgenţă 112.
‘Tânărul a plecat însoţit de un bărbat, într-o localitate învecinată. Pe drumul de întoarcere a plecat de lângă bărbatul care îl însoţea şi nu s-a mai întors. După ce a aşteptat o perioadă şi a văzut că tânărul nu mai vine, a bărbatul s-a întors singur în localitatea de domiciliu. Sunt efectuate căutări pe raza comunei Pogana, în această misiune fiind angrenate peste 50 de forţe militare, jandarmi, poliţişti şi pompieri. Totodată, peste 30 de cetăţeni din zonă ajută la căutări’, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David.
La solicitarea poliţiştilor, pompierii efectuează căutări cu o barcă pneumatică, fiind luată în calcul şi ipoteza că tânărul s-ar fi putut îneca într-un baraj din zonă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *