miercuri , 23 ianuarie 2019, 01:33
Home / Naţional / Actualitate / Grup infracţional specializat în contrabandă, destructurat la Iaşi

Grup infracţional specializat în contrabandă, destructurat la Iaşi

politia-frontiera-5-310x165
* Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iaşi, cu suportul de specialitate al poliţiştilor din cadrul – Serviciului de Operaţiuni Speciale Iaşi, au destructurat un grup infracţional care desfăşura activităţi ilicite în sfera contrabandei cu ţigări şi care acţiona pe raza judeţului Iaşi.
* În data de 07 decembrie a.c. au fost desfăşurate 22 percheziţii domiciliare la membrii grupării, în mai multe locaţii de pe raza judeţului Iaşi, la care au participat poliţişti de frontieră şi efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.
* În perioada monitorizării activităţii infracţionale, poliţiştii de frontieră au descoperit şi reţinut în vederea confiscării peste 310.000 ţigarete diferite mărci provenite din contrabandă, în valoare de peste 105.300 lei.
* Faţă de şapte membri ai grupului a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Peste 7.600 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră

In ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de …

Tânăr fără permis de conducere depistat în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *