vineri , 23 februarie 2018, 08:33
Home / Naţional / Actualitate / Ţigarete de contrabandă ascunse în rezervorul unui autoturism, descoperite de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Ţigarete de contrabandă ascunse în rezervorul unui autoturism, descoperite de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit ţigarete ascunse în rezervorul GPL al unui autoturism, condus de un bărbat cu dublă cetăţenie.

În data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 07.00 poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări, au oprit în trafic, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca Audi A4, condus de Gheorghe N., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 36 ani, cu domiciliul în judeţul Galaţi, despre care existau informaţii că desfăşoară activităţi în sfera contrabandei cu ţigări.
Pentru continuarea cercetărilor, lucrătorii noştri au procedat la conducerea autoturismului şi a conducătorului auto la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite ascunse în rezervorul de GPL al autoturismului, 4.580 ţigarete, mărcile Rothmans şi Ritm, cu timbru de acciză Rep. Moldova.
În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar conform prevederilor legale în vigoare a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare de 1.040 lei şi a autoturismului, în valoare de 6.800 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mii de comprimate cu substanţe anabolizante, ascunse în semiaripile din spate ale unui autoturism, depistate în P.T.F. Rădăuţi Prut

În P.T.F. Rădăuţi Prut, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori …

10.000 pachete cu țigări de contrabandă confiscate la frontieră

În urma unei acțiuni specifice, poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit şi confiscat 10.000 pachete …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *