miercuri , 23 septembrie 2020, 01:45
Home / Local / Actualitate / „ALEGE SĂ FII CORECT!”

„ALEGE SĂ FII CORECT!”

300x300
„Alege să fii corect!” este o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la adoptarea unei conduite corecte pe parcursul desfășurării alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților.

Informarea şi conştientizarea cetăţenilor asupra riscurilor pe care le implică nerespectarea legislaţiei pe durata desfășurării alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din acest an, reprezintă o prioritate pentru Ministerul Afacerilor Interne, sens în care, la nivelul instituţiei a fost realizată o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale, sub sloganul „Alege să fii corect”.
În scopul promovării campaniei de informare, a fost realizat un spot audio – video, afișe și pliante, conţinând mesajul campaniei şi informaţii referitoare la sancţiunile prevăzute de legislaţia electorală.
Pentru promovarea mesajului campaniei, pe raza județului Vaslui au fost postate afişe în locuri accesibile, cu grad ridicat de vizibilitate din partea publicului larg.
De asemenea, la nivelul judeţului Vaslui, în cadrul unor acţiuni ale poliţiştilor de proximitate, jandarmilor, poliţiştilor de frontieră, lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi specialiştilor în prevenire, au fost distribuite cetățenilor flyere cu mesajul campaniei. Oamenii legii au discutat cu cetăţenii şi le-au adus la cunoştinţă informaţii privind legislaţia electorală, sancţiunile prevăzute pentru încălcarea acesteia, precum şi modalitatea de sesizare a unor nereguli.

vaslui_2

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând un ansamblu de vehicule fără a avea acest drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi efectuează cercetări în privinţa unui …

Un român a încercat să transporte în Moldova un utilaj furat din Belgia

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *