duminică , 27 septembrie 2020, 19:05
Home / Local / Actualitate / Tineri reținuți pentru talharie

Tineri reținuți pentru talharie

cantaret-italian-retinut-pentru-pornografie-infantila-in-romania
Poliţiştii au identificat doi tineri, din comuna Rebricea, care în seara de 22 noiembrie a.c. ar fi tâlhărit un bărbat, în trenul care circula pe ruta Tecuci – Iaşi. Pe numele celor doi, instanţa a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.
În seara de 22 noiembrie a.c., un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Bârlad a sesizat faptul că în timp ce călătorea cu trenul pe ruta Tecuci – Iaşi, între staţia Buhăieşti şi halta Rebricea a fost lovit de doi tineri necunoscuţi, care i-au sustras ceasul de la mână şi i-au distrus telefonul mobil. Prejudiciul total cauzat prin comiterea faptei a fost de 550 lei.
În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi şi Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Vaslui au fost identificaţi M. Florin, de 21 de ani şi I. Nicu, de 20 de ani, ambii din comuna Rebricea, persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie. După comiterea faptei, cei doi tineri au sărit din tren, în zona haltei Rateşu Cuzei, fără a suferi leziuni care să necesite internarea într-o unitate spitalicească.
În baza probatoriului administrat, tinerii au fost reţinuţi de poliţiştii și ulterior prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mașină făcută scrum în apropiere de sediul Primăriei Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă …

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *