duminică , 16 decembrie 2018, 20:00
Home / Local / Învăţămant / “Înapoi la tradiţie!”

“Înapoi la tradiţie!”

miss-si-mister-rugina
Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui a organizat Balul Bobocilor, tema aleasă pentru acest an fiind “Înapoi la tradiţie!”. A fost un spectacol minunat care a marcat “botezul” bobocilor promoţiei 2016-2017 şi intrarea lor în viaţa cultural-artistică a liceului.
Titlurile de Miss şi Mister Popularitate au fost câştigate de Elena Arcăleanu şi Denis Ivan. Miss şi Mister Eleganţă au fost declaraţi Andrei Alin Vasilache şi Delia Mocanu. Podiumul a fost ocupat de câştigătorii locului al treilea, Alexandros Zaharia şi Iulia Chiriac, alături de George Dorian Lefter şi Loredana Anuţei, ocupanţii locului a doilea. Fericiţii câştigători ai titlurilor de Miss şi Mister Boboc ai Colegiului “Anghel Rugină” Vaslui sunt Sebastian Lucian Grigoraş şi Olesea Hamiţchi.
Debutul spectacolului a fost făcut cu filmuleţul de prezentare a bobocilor, realizat la Muzeul Tradiţiilor din Muntenii de Sus, unde elevii, îmbrăcaţi în haine populare, au pus în scenă momente din viaţa satului.
Cele şapte perechi de boboci au încântat publicul cu o frumoasă coregrafie pe ritmuri populare, etalându-şi apoi cunoştintele de cultură generală, talentul la dans, teatru, muzică şi la proba surpriză-curăţatul a doi ştiuleţi de porumb într-un timp cât mai scurt.
Înainte de premiere, directorul colegiului, Daniela Popescu, a adresat câteva cuvinte celor prezenţi în sală prin care şi-a exprimat aprecierea că “a fost o seară superbă, seară care aparţine elevilor de la <> şi ceea ce au realizat bobocii şi organizatorii acestei noi ediţii a Balului Bobocilor” este motiv de mândrie pentru noi toţi.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident rutier

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident petrecut în această dimineață în …

Corala Fantasia susține mai multe concerte în județul Neamț

Corala Fantasia va susține în acest weekend mai multe concerte de colinde în județul Neamț. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *