marți , 11 decembrie 2018, 12:47
Home / Local / Actualitate / Manifestări dedicate Zilei Naționale a României”

Manifestări dedicate Zilei Naționale a României”

15110524_1705721506316965_8773730921254989266_o
Instituţia Prefectului – Judeţul Vaslui vă informează că joi, 1 decembrie 2016, se vor desfășura, ȋn municipiul Vaslui, ceremonii și manifestări omagiale cu prilejul Zilei Naționale a Romȃniei.
Festivităţile sunt organizate de Instituţia Prefectului – Judeţul Vaslui, Consiliul Judeţean Vaslui și Primăria Municipiului Vaslui, cu sprijinul Centrului Militar Judeţean Vaslui, și vor avea loc, de la ora 11.00, la “Statuia lui Ștefan cel Mare”, din Piața civică a municipiului Vaslui.
La eveniment sunt așteptaţi să participe reprezentanţi ai autorităţilor locale și judeţene, parlamentari, reprezentanţi partidelor politice și ai Garnizoanei Vaslui, precum și veterani de război și cadre militare ȋn rezervă și ȋn retragere.
În programul manifestărilor sunt incluse oficierea serviciului religios ȋn memoria eroilor neamului, alocuţiuni ale oficialităţilor locale și judeţene, depuneri de coroane de flori de către reprezentaţii instituţiilor publice și ai celorlalte organizaţii invitate, defilarea și prezentarea onorului de către Detașamentul de Onoare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Voluntarii de la ”Procopiu”, premiați de profesori

Membrii Clubului European de la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui au marcat Ziua Internațională a Voluntariatului …

CJRAE Vaslui, implicată în proiectul Erasmus+ “All-Inclusive School”

Irecoop Emilia Romagna a găzduit partenerii italieni și străini implicați în Proiectul “All-Inclusive School” (KA2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *