marți , 29 septembrie 2020, 01:46
Home / Local / Actualitate / Cei mai frumoşi boboci de la LER

Cei mai frumoşi boboci de la LER

boboci_ler
Liceul “Emil Racoviţă” (LER) Vaslui a organizat încă o ediţie reuşită a Balului Bobocilor. Întârziată un pic de insistenţele reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) de a mai scoate din sală o parte din public, în special cei care blochează căile de acces, evenimentul s-a bucurat de aprecieri, elevii beneficiind de o seară dansantă, tema principală a balului.
Nu au lipsit interpretările vocale, pantonima, proba de cultură generală şi surpriza serii, în care fiecare pereche a fost nevoită să aleagă o persoană care să fredoneze un cântec, folosind doar o literă.
Înainte de desemnarea câştigătorilor, pe scenă a urcat Georgiana Agarici, fosta elevă a liceului, cea care a făcut cinste Vasluiului la “Vocea României” în echipa Loredanei, care a ţinut să încânte publicul cu două melodii.
Preşedintele juriului, Ciprian Păun, a avut o misiune nobilă, aceea de a prezenta câştigătorii serii. Este vorba despre Andreea Gârjan şi Eduard Turculeţ, care au primit titlurile de Miss şi Mister boboc LER 2016.
Miss şi Mister Popularitate au fost desemnaţi Denisa Lucache şi Raul Calaver, iar titlurile de Miss şi Mister Eleganţă au fost atribuite Alexandrei Toderică şi Gabriel Lupu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un primar vasluian a fost ales fără să se voteze

Sorin Scutelnicu a fost reales primar al comunei Gârceni, cu o majoritatea covârșitoare. Din păcate, …

Social-democrații pot pierde posturile de viceprimar la Vaslui: Se naște o alianță PNL-USR în consiliul local!

PSD nu va mai avea majoritatea în Consiliul Local al municipiului Vaslui. În urma alegerilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *