luni , 22 octombrie 2018, 13:34
Home / Local / Actualitate / Stop violentei impotriva femeii

Stop violentei impotriva femeii

stop-violentei-impotriva-femeilor
În data de 25 noiembrie 2016 se celebrează ZIUA INTERNAŢIONALĂ PENTRU ELIMINAREA VIOLENŢEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR. Cu această ocazie ne exprimăm sprijinul față de cei afectaţi de acest fenomen și, în același timp, atragem atenţia întregii societăţi asupra problemei.
În data de 25.11.2016 Direcția de Sănătate Publică Vaslui derulează campania de celebrare în cadrul Subprogramului de promovare a unui stil de viaţă sănatos. Partener în realizarea campaniei este Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Vaslui.
Scopul campaniei: Conştientizarea populaţiei privind violenţa asupra femeilor pentru prevenirea şi stoparea acestui fenomen.
Sloganul campaniei: STOP VIOLENŢEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR!
Obiectivul principal al campaniei este transmiterea către populaţie a unui mesaj care afirmă că violenţa împotriva femeii este un comportament indezirabil, anomic şi deviant.
La nivel județean, coordonarea este asigurată de Direcția de Sănătate Publică Vaslui prin Compartimentul de Evaluare și Promovare a Sănătății care desfășoară activități cu tema:”STOP VIOLENŢEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR!”
Evenimentul va fi marcat la Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătaru” în data de 28.11.2016, la ora 13:30, unde vor avea loc discuţii individuale şi de grup referitoare la implicarea tinerilor în acțiunile derulate în vederea prevenirii și combaterii fenomenului.
În cursul derulării acestei campanii se vor organiza și seminarii în şcoli cu informarea tinerilor cu privire la efectele negative ale violenței.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Absolvenții dezinteresați de locurile de muncă din Vaslui

Puțini absolvenți din cei peste 500 aflați în evidențele Agenției Județene de Ocupare a Forței …

Un tânăr, în stare critică la spital, după ce a fost înjunghiat de cumnat

Un tânăr din Gârceni a fost găsit de localnici pe ulițele localității în stare critică. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *