duminică , 20 ianuarie 2019, 22:01
Home / Naţional / Actualitate / Grup infracţional specializat în contrabandă, destructurat la Iaşi

Grup infracţional specializat în contrabandă, destructurat la Iaşi

img_0107
Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iaşi, cu suportul de specialitate al poliţiştilor din cadrul – Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au destructurat un grup infracţional care desfăşura activităţi ilicite în sfera contrabandei cu ţigări şi care acţiona pe raza judeţului Iaşi.
* În data de 23 noiembrie a.c. au fost desfăşurate 20 percheziţii domiciliare la membrii grupării, în mai multe locaţii de pe raza judeţului Iaşi, la care au participat poliţişti de frontieră şi efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.
* În perioada monitorizării activităţii infracţionale, poliţiştii de frontieră au descoperit şi reţinut în vederea confiscării peste 653.260 ţigarete diferite mărci provenite din contrabandă, în valoare de peste 297.567 lei.
* Faţă de şapte membri ai grupului a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de alţi doi membri a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Peste 7.600 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră

In ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de …

Tânăr fără permis de conducere depistat în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *