miercuri , 21 februarie 2018, 03:39
Home / Naţional / Actualitate / Grup infracţional specializat în contrabandă, destructurat la Iaşi

Grup infracţional specializat în contrabandă, destructurat la Iaşi

img_0107
Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iaşi, cu suportul de specialitate al poliţiştilor din cadrul – Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au destructurat un grup infracţional care desfăşura activităţi ilicite în sfera contrabandei cu ţigări şi care acţiona pe raza judeţului Iaşi.
* În data de 23 noiembrie a.c. au fost desfăşurate 20 percheziţii domiciliare la membrii grupării, în mai multe locaţii de pe raza judeţului Iaşi, la care au participat poliţişti de frontieră şi efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.
* În perioada monitorizării activităţii infracţionale, poliţiştii de frontieră au descoperit şi reţinut în vederea confiscării peste 653.260 ţigarete diferite mărci provenite din contrabandă, în valoare de peste 297.567 lei.
* Faţă de şapte membri ai grupului a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de alţi doi membri a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

10.000 pachete cu țigări de contrabandă confiscate la frontieră

În urma unei acțiuni specifice, poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit şi confiscat 10.000 pachete …

Grup infracţional specializat în contrabanda cu produse accizabile, destructurat la Galaţi

La data de 21.06.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *