vineri , 25 septembrie 2020, 22:25
Home / Sport / CSM Satu Mare-HC Vaslui 24-25 (12-10): Victorie în ultima secundă!

CSM Satu Mare-HC Vaslui 24-25 (12-10): Victorie în ultima secundă!

15228101_1270401196315451_331207105_n
HC Vaslui a terminat prima parte de campionat cu o victorie, obţinută în ultima secundă a meciului. Fanii s-au învăţat cu suspansul oferit de favoriţi, fiind al doilea meci consecutiv, în care au trăit pentru un succes cu sufletul la gură până în ultima clipă. Aşa s-a întâmplat şi la Satu Mare. Cu un Nelu Stan în formă, gazdele le-au dat de furcă vasluienilor, având o primă repriză în care au condus aproape în permanenţă, elevii lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte egalând o singură dată. În rest, sătmărenii au avut două goluri avans, diferenţă cu care s-a intrat şi la vestiare, scor 12-10.
În partea a doua, cele două echipe au mers cap la cap. Vasluienii au trecut în avantaj abia la scorul de 23-22. Au urmat trei minute de foc, în care a ieşit în evidenţă Răducu Tamaş, cu trei intervenţii consecutive. Chiar dacă gazdele au preluat conducerea, scor 24-23, HC Vaslui a restabilit egalitatea cu 30 de secunde înainte de final. A urmat atacul echipei din Satu Mare, care a scăpat mingea, iar Mihai Bujor a fost împiedicat să plece pe contraatac şi, conform noilor reglementări, când sunt mai puţin de 30 de secunde până la terminarea timpului regulamentar, se dictează cartonaş roşu şi aruncare de la şapte metri, lucru care s-a şi întâmplat.
Andrei Popescu a avut sânge şi a marcat pentru o victorie nesperată, HC Vaslui terminând prima parte a Ligii Zimbrilor pe locul 6, cu 24 de puncte, la egalitate cu CSM Bucureşti, ocupanta locul 5, dar cu un golaveraj inferior.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *