marți , 19 februarie 2019, 06:39
Home / Local / Actualitate / “Sanitas” anunţă proteste

“Sanitas” anunţă proteste

yxnopwi2nwm5zwe3ntqynjizmgviogqwmmy4zwi4zgywnjvm
Federaţia “Sanitas” va picheta Ministerul Sănătăţii în zilele de 29 noiembrie şi 6 decembrie, între orele 11-13, în semn de solidaritate cu sindicaliştii care vor negocia Contractul Colectiv de Muncă la nivel sectorial.
“Până acum, sănătatea nu a fost un sector prioritar pentru cei care guvernează în prezent această ţară şi dorim să le aducem în atenţie, încă o dată, problemele cu care se confruntă angajaţii din sănătate şi asistenţa socială”, spun reprezentanţii Federaţiei “Sanitas”.
Sindicaliştii solicită Ministerului Sănătăţii o întâlnire de urgenţă privind negocierea Contractului Colectiv de Muncă şi au transmis deja o scrisoare deschisă ministrului muncii, Dragoş Pîslaru, în care i-au cerut demisia. De menţionat că deputaţii comisiilor reunite de muncă şi buget au aprobat, pe 31 octombrie, mai multe amendamente la Legea de adoptare a OUG 20/2016, care prevede majorări salariale pentru angajaţii din sănătate şi învăţământ, deşi ministrul muncii şi cel al finanţelor nu au fost de acord.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prinsă la volan fără permis de conducere

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la …

Sute de vizitatori la Târgul Apicol de la Vaslui

Timp de două zile, în municipiul Vaslui a avut loc Târgul Apicol Vaslui 2019 la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *