joi , 20 septembrie 2018, 10:38
Home / Local / Actualitate / “Sanitas” anunţă proteste

“Sanitas” anunţă proteste

yxnopwi2nwm5zwe3ntqynjizmgviogqwmmy4zwi4zgywnjvm
Federaţia “Sanitas” va picheta Ministerul Sănătăţii în zilele de 29 noiembrie şi 6 decembrie, între orele 11-13, în semn de solidaritate cu sindicaliştii care vor negocia Contractul Colectiv de Muncă la nivel sectorial.
“Până acum, sănătatea nu a fost un sector prioritar pentru cei care guvernează în prezent această ţară şi dorim să le aducem în atenţie, încă o dată, problemele cu care se confruntă angajaţii din sănătate şi asistenţa socială”, spun reprezentanţii Federaţiei “Sanitas”.
Sindicaliştii solicită Ministerului Sănătăţii o întâlnire de urgenţă privind negocierea Contractului Colectiv de Muncă şi au transmis deja o scrisoare deschisă ministrului muncii, Dragoş Pîslaru, în care i-au cerut demisia. De menţionat că deputaţii comisiilor reunite de muncă şi buget au aprobat, pe 31 octombrie, mai multe amendamente la Legea de adoptare a OUG 20/2016, care prevede majorări salariale pentru angajaţii din sănătate şi învăţământ, deşi ministrul muncii şi cel al finanţelor nu au fost de acord.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

După gratii, după ce a furat un telefon

Un tânăr de 16 ani, din orașul Negrești a fost arestat preventiv 30 de zile …

Serviciul Ro-alert va fi testat la nivel de Vaslui

În perioada 17 – 28.09.2018 se va desfăşura, la nivel judeţean şi naţional, testarea funcționării …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *