duminică , 20 septembrie 2020, 17:30
Home / Local / Învăţămant / Zilele Liceului “Emil Racoviţă”

Zilele Liceului “Emil Racoviţă”

zilele_ler1
Liceul “Emil Racoviţă” (LER) Vaslui se află în sărbătoare. Unitatea şcolară marchează o nouă ediţie a “Zilelor liceului”, prilej pentru conducere de a organiza o serie de momente festive, care au debutat cu un medalion dedicat patronului spiritual.
În acest an, evenimentul este condensat pe durata a trei zile, în care elevii liceului sunt angrenaţi în activităţi sportive, concursuri şcolare şi simpozioane.
“E un prilej de a prezenta rezultatele liceului nostru, care sunt chiar frumoase. Nu ţintim neapărat locul I, însă ne dorim ca an de an să progresăm, pentru a ne atinge obiectivul”, a declarat Daniel Hulubei, directorul LER Vaslui.
La momentul deschiderii Zilelor Racoviţă au participat foşti şi actuali dascăli, alături de elevii liceului fiind şi viceprimarul Dragoş Cazacu, însoţit de subprefectul Mircea Gologan.
“Vin cu mare plăcere la liceul d-voastră, fiindcă e un model printre celelalte licee din oraş. Este al doilea ca importanţă din Vaslui, iar rezultatele sunt în progres de la an la an”, a spus subprefectul.
Zilele LER mai cuprind concursuri de matematică, literare, de cultură şi civilizaţie engleză, simpozionul judeţean “Traditions culturelles francophones”, concursul de cultură generală “7×7” şi Balul Bobocilor, programat vineri, 25 noiembrie.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *