sâmbătă , 15 decembrie 2018, 11:59
Home / Local / Învăţămant / Şcoala “Ştefan cel Mare” are bibliotecă nouă

Şcoala “Ştefan cel Mare” are bibliotecă nouă

biblioteca3
Şcoala “Ştefan cel Mare” Vaslui şi-a surprins proprii elevi cu o bibliotecă nouă. Spaţiul a fost modernizat, fiind oferit un nou cadru în care atât elevii, cât şi cadrele didactice pot să lectureze sau să desfăşoare anumite activităţi didactice.
S-a reuşit schimbarea în totalitate a mobilierului, iar fondul de carte a fost înnoit. De asemenea, localul oferă un alt cadru, în care elevii şi cadrele didactice îşi pot desfăşura anumite activităţi extraşcolare.
“Era necesară o schimbare, ţinând cont că numărul utilizatorilor de carte este în creştere. Am schimbat cărţile vechi, pentru că niciun copil nu ţi le citeşte, dacă nu-i face plăcere să le ţină în mână. A fost o surpriză atât pentru elevi, cât şi pentru dascăli, care deja vin şi îşi fac anumite materiale didactice în bibliotecă”, a spus Sorin Popoiu, directorul Şcolii “Ştefan cel Mare”.
Momentul inaugurării bibliotecii a coincis cu un montaj artistic, în care solistul Cristi Hîncu, la chitară şi voce, a completat-o pe poeta Daniela Oatu, profesoară a gimnaziului vasluian, oferind un spectacol de muzică şi poezie de înaltă ţinută.
La eveniment au participat bibliotecari de la mai multe şcoli din Vaslui, conducerea Bibliotecii Judeţene, reprezentanţi ai Casei Corpului Didactic, dar şi profesori, iubitori de literatură.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Episcopia Hușilor susține peste 1.000 de copii de Crăciun

Marți, 18 decembrie, începând cu ora 16, peste 1.000 de copii, proveniți din parohiile rurale …

Gabriel Berca, fostul ministru de interne,eliberat condiționat de Tribunalul Vaslui

Magistraţii Tribunalului Vaslui au decis eliberarea condiţionată a fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, condamnat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *