duminică , 21 ianuarie 2018, 12:52
Home / Local / Actualitate / Ajutor de urgenţă pentru o familie evacuată din locuinţă în urma inundaţiilor

Ajutor de urgenţă pentru o familie evacuată din locuinţă în urma inundaţiilor

dsc_0406

O familie cu doi copii din localitatea vasluiană Doagele va primi un ajutor de urgenţă în valoare de 5.000 de lei, după ce casa în care locuia a fost afectată de inundaţii, a anunţat prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan.
‘O comisie de la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Vaslui a efectuat o anchetă la locuinţa inundată, pentru acordarea unui ajutor de urgenţă familiei afectate. Aseară, le-am cerut autorităţilor locale mutarea temporară la rude a familiei respective, urmând să găsim o soluţie pentru reabilitarea casei, astfel încât să se poată locui în condiţii de siguranţă‘, a declarat prefectul Isabel Bogdan.
Ieri , 13 noiembrie, din cauza precipitaţiilor abundente, mai multe curţi şi o locuinţă au fost inundate. De asemenea, DJ 241C care asigură legătura între drumul naţional DN 2F Vaslui – Bacău şi localitatea Doagele a fost acoperit de ape. Prin ordin al prefectului, s-a dispus constituirea unei comisii de evaluare a pagubelor, urmând ca după finalizarea raportului acestei comisii să se solicite alocarea fondurilor necesare reabilitării obiectivelor avariate.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Incendiu pe DN 24 la un autocamion care transporta seminţe de floarea-soarelui

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineaţă, pe DN 24 Vaslui – Iaşi, pe raza …

Ghiseul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar s-a mutat in spatiu nou

Din această săptămână, certificatele de cazier judiciar se vor elibera de la ghişeul deschis pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *