marți , 22 ianuarie 2019, 16:08
Home / Local / Actualitate / Ajutor de urgenţă pentru o familie evacuată din locuinţă în urma inundaţiilor

Ajutor de urgenţă pentru o familie evacuată din locuinţă în urma inundaţiilor

dsc_0406

O familie cu doi copii din localitatea vasluiană Doagele va primi un ajutor de urgenţă în valoare de 5.000 de lei, după ce casa în care locuia a fost afectată de inundaţii, a anunţat prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan.
‘O comisie de la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Vaslui a efectuat o anchetă la locuinţa inundată, pentru acordarea unui ajutor de urgenţă familiei afectate. Aseară, le-am cerut autorităţilor locale mutarea temporară la rude a familiei respective, urmând să găsim o soluţie pentru reabilitarea casei, astfel încât să se poată locui în condiţii de siguranţă‘, a declarat prefectul Isabel Bogdan.
Ieri , 13 noiembrie, din cauza precipitaţiilor abundente, mai multe curţi şi o locuinţă au fost inundate. De asemenea, DJ 241C care asigură legătura între drumul naţional DN 2F Vaslui – Bacău şi localitatea Doagele a fost acoperit de ape. Prin ordin al prefectului, s-a dispus constituirea unei comisii de evaluare a pagubelor, urmând ca după finalizarea raportului acestei comisii să se solicite alocarea fondurilor necesare reabilitării obiectivelor avariate.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Școala „Ștefan cel Mare” vine în sprijinul elevului bolnav de cancer

Rareș Diaconu, elevul olimpic diagnosticat cu o formă de cancer osos, a reușit să mobilizeze …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *