marți , 22 ianuarie 2019, 16:34
Home / Local / Învăţămant / Turneu reuşit la LMK

Turneu reuşit la LMK

volei_lmk
Sala de sport a Şcolii “Mihail Sadoveanu” a fost gazda celui mai puternic turneu de volei din Vaslui, organizat de Liceul “Mihail Kogălniceanu”(LMK) cu ocazia Zilelor liceului. Evenimentul, ajuns la cea de-a noua ediţie, a avut ca participante liceul organizator, Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui, Colegiul Militar “Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Liceul “Emil Racoviţă” Vaslui şi Colegiul Naţional “Gheorghe Roşca Codreanu” Bârlad, cu statut de echipă în afara turneului.
Competiţia a fost acerbă. La fete, au concurat trei echipe: LMK, Colegiul Economic “Anghel Rugină” şi Colegiul Militar “Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc. Câştigătoare a fost LMK, echipa pregătită de profesoara Tincuţa Posteucă învingând ambele adversare cu 2-0 la seturi. A fost urmată în clasament de Militar şi Colegiul “Anghel Rugină”.
La băieţi, întrecerea a fost câştigată de Colegiul Economic “Anghel Rugină” care a învins toate echipele participante. LMK a ocupat locul secund, iar Colegiul Militar “Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc a terminat pe ultima treaptă a podiumului.
“Consider că a fost o întrecere reuşită şi un bun prilej de verificare a potenţialului pentru competiţiile viitoare. Mulţumesc Deliciosului de Vaslui şi Vascar, pentru sprijinul financiar acordat în organizarea competiţiei. Mulţumim conducerii Şcolii 10, pentru găzduire, Inspectoratului Şcolar şi conducerii liceului nostru, care ne-au asigurat cele mai bune condiţii de organziare”, a declarat Tincuţa Posteucă, organizatoarea turneului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *