miercuri , 23 septembrie 2020, 09:16
Home / Local / Actualitate / Depistaţi la controlul de frontieră cu numere false de înmatriculare

Depistaţi la controlul de frontieră cu numere false de înmatriculare

img1

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la doi bărbaţi depistaţi la controlul de frontieră conducând autovehicule cu numere false de înmatriculare.
* În ziua de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, la P.T.F. Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Serghei V., în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes E200, ce avea aplicate numere de înmatriculare olandeze.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora a rezultat că autoturismul nu figurează înmatriculat în Olanda, ci în Belgia.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul prin intermediul unei firme de profil din Belgia, în schimbul sumei de 9.100 euro şi nu avea cunoştinţă despre neregulile constatate.
* O oră şi jumătate mai târziu, în acelaşi punct de frontiera s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare Vasile V., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 46 de ani, conducând un autovehicul marca Dacia MCV, înmatriculat în Germania.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturimul marca Dacia MCV figurează radiat din circulaţie de autorităţile germane începând cu data de 11.10.2016, iar plăcuţele de înmatriculare aplicate pe acesta sunt atribuite unui alt autoturism.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Germania în schimbul sumei de 1.100 euro, în urmă cu câteva zile şi nu are cunoştinţă despre neregulile constatate.
În cele două cazuri se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Libertatea de opinie, amendată la Bârlad!

O bârlădeancă în vârstă, care i-a reproșat primarului Dumitru Boroș, că timp de 4 ani …

Intervenție chirurgicală în premieră pe Moldova la spitalul din Vaslui!

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui caută soluții de revenire la normalitate, pentru asigurarea tratamentelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *