sâmbătă , 19 septembrie 2020, 21:25
Home / Local / Actualitate / Alioşa Acsinte îşi bate joc de Polivalentă

Alioşa Acsinte îşi bate joc de Polivalentă

sala-sporturilor_apa-1
Deşi organizarea turneului a fost ireproşabilă, delegatul FRH, Vlăduţ Radu, şi arbitrii trimişi la turneu au făcut memorii atât la federaţie, cât şi la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, pentru a arăta condiţiile precare de la Sala Sporturilor din Vaslui, solicitând ca municipiul reşedinţă de judeţ să nu mai organizeze asemenea turnee. Mai mulţi copii au fost la un pas de accidentare, după ce au alunecat pe apa infiltrată prin tavanul Polivalentei, iar un alt copil a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a făcut septicemie de la frig. Este recunoscut faptul că Sala Sporturilor din Vaslui, prin administratorul bazei, CS “Viitorul”, oferă cele mai proaste condiţii, nefiind încălzită iarna, iar vara te sufoci de cald. În plus, fiecare ploaie reprezintă o ameninţare pentru cei care folosesc sala, fiindcă apa căzută pe parchet devine o adevărată capcană pentru jucători.
În schimb, directorul Alioşa Acsinte vede numai bani în faţa locului, practicând cele mai mari chirii din ţară, fără a oferi un minim de confort.
sala-sporturilor_apa-2

sala-sporturilor_apa

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *