sâmbătă , 15 decembrie 2018, 12:04
Home / Local / Actualitate / Alioşa Acsinte îşi bate joc de Polivalentă

Alioşa Acsinte îşi bate joc de Polivalentă

sala-sporturilor_apa-1
Deşi organizarea turneului a fost ireproşabilă, delegatul FRH, Vlăduţ Radu, şi arbitrii trimişi la turneu au făcut memorii atât la federaţie, cât şi la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, pentru a arăta condiţiile precare de la Sala Sporturilor din Vaslui, solicitând ca municipiul reşedinţă de judeţ să nu mai organizeze asemenea turnee. Mai mulţi copii au fost la un pas de accidentare, după ce au alunecat pe apa infiltrată prin tavanul Polivalentei, iar un alt copil a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a făcut septicemie de la frig. Este recunoscut faptul că Sala Sporturilor din Vaslui, prin administratorul bazei, CS “Viitorul”, oferă cele mai proaste condiţii, nefiind încălzită iarna, iar vara te sufoci de cald. În plus, fiecare ploaie reprezintă o ameninţare pentru cei care folosesc sala, fiindcă apa căzută pe parchet devine o adevărată capcană pentru jucători.
În schimb, directorul Alioşa Acsinte vede numai bani în faţa locului, practicând cele mai mari chirii din ţară, fără a oferi un minim de confort.
sala-sporturilor_apa-2

sala-sporturilor_apa

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Episcopia Hușilor susține peste 1.000 de copii de Crăciun

Marți, 18 decembrie, începând cu ora 16, peste 1.000 de copii, proveniți din parohiile rurale …

Gabriel Berca, fostul ministru de interne,eliberat condiționat de Tribunalul Vaslui

Magistraţii Tribunalului Vaslui au decis eliberarea condiţionată a fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, condamnat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *