sâmbătă , 15 decembrie 2018, 10:34
Home / Sport / Victoria, obiectivul principal al vasluienilor

Victoria, obiectivul principal al vasluienilor

hc-vaslui
HC Vaslui are parte de un nou meci dificil, întâlnind una din echipele incomode pe propriul teren, CSM Focşani. Sandu Iacob susţine că perioada de întrerupere a Ligii Zimbrilor a fost de bun augur, iar jucătorii vasluieni au arătat la antrenamente că sunt în măsură să câştige în faţa oricărui adversar.
“Venim după perioada de pregătire în care băieţii s-au pregătit admirabil. Dacă păstrăm linia, cu siguranţă putem să ne atingem un obiectiv intermediar, pe care îl avem pentru perioada următoare, să facem punctele, care ne pot ajuta să rămânem în plutonul celor opt echipe, care în primăvară vor juca pentru play-off”, a spus Sandu Iacob.
Tehnicianul Vasluiului speră ca fanii prezenţi în Polivalenta din Focşani să dea energia necesară lui Gabi Bujor şi compania, astfel încât să plece acasă cu toate punctele: “Toate meciurile sunt grele. Valorile sunt sensibil egale, iar echipa care îşi găseşte echilibrul pe parcursul celor 60 de minute, în general poate câştiga un meci. Suntem bucuroşi că suntem în măsura în care putem avea suportul moral al suporterilor în meciul de la Focşani şi ne dorim ca energia pe care ne-o transmite să fie un atu, care ne-a fost de folos, de fiecare dată”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Cele mai bune academii de handbal feminin vin la Vaslui

În perioada 15-16 decembrie, Sala Sporturilor din Vaslui găzduiește cel mai important turneu de handbal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *