duminică , 16 decembrie 2018, 19:23
Home / Local / Actualitate / A cucerit juriul la “Moştenirea Văcăreştilor”

A cucerit juriul la “Moştenirea Văcăreştilor”

cornelius-dragan1
Cornelius Drăgan a dat lovitura la Festivalul-Concurs Naţional de Literatură “Moştenirea Văcăreştilor”, ajuns la ediţia a 48-a. Vasluianul a obţinut trei premii. Este vorba despre premiul revistei “Impact”-la secţiunea poezie, premiul “Mircea Horia Simioneasc” al Societăţii Scriitorilor Târgovişteni, la secţiunea proză scurtă, şi premiul al-II-lea la secţiunea teatru.
“În fotbal se numeşte hattrick. E cu adevărat o performanţă pentru mine şi nu pot decât să mă bucur. Mulţumesc juriului pentru aprecieri, în special domnului Academician Mihai Cimpoi, preşedintele juriului acestui festival atât de titrat, cel mai vechi din ţară”, a spus Cornelius Drăgan.
Poetul vasluian se pregăteşte de lansare cărţii de debut “Muşcătura Fluturelui Japonez”, care va avea loc în cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus-Carte de învăţătură, ce va avea loc în perioada 16-20 noiembrie, la Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo Bucuresti.
Cartea va fi lansată şi la Vaslui, într o festivitate organizată la sediul Bibliotecii Judeţene “Nicolae Milescu Spătarul”, pe 25 noiembrie, de la ora 14.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident rutier

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident petrecut în această dimineață în …

Corala Fantasia susține mai multe concerte în județul Neamț

Corala Fantasia va susține în acest weekend mai multe concerte de colinde în județul Neamț. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *