luni , 24 septembrie 2018, 07:26
Home / Local / Actualitate / A cucerit juriul la “Moştenirea Văcăreştilor”

A cucerit juriul la “Moştenirea Văcăreştilor”

cornelius-dragan1
Cornelius Drăgan a dat lovitura la Festivalul-Concurs Naţional de Literatură “Moştenirea Văcăreştilor”, ajuns la ediţia a 48-a. Vasluianul a obţinut trei premii. Este vorba despre premiul revistei “Impact”-la secţiunea poezie, premiul “Mircea Horia Simioneasc” al Societăţii Scriitorilor Târgovişteni, la secţiunea proză scurtă, şi premiul al-II-lea la secţiunea teatru.
“În fotbal se numeşte hattrick. E cu adevărat o performanţă pentru mine şi nu pot decât să mă bucur. Mulţumesc juriului pentru aprecieri, în special domnului Academician Mihai Cimpoi, preşedintele juriului acestui festival atât de titrat, cel mai vechi din ţară”, a spus Cornelius Drăgan.
Poetul vasluian se pregăteşte de lansare cărţii de debut “Muşcătura Fluturelui Japonez”, care va avea loc în cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus-Carte de învăţătură, ce va avea loc în perioada 16-20 noiembrie, la Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo Bucuresti.
Cartea va fi lansată şi la Vaslui, într o festivitate organizată la sediul Bibliotecii Judeţene “Nicolae Milescu Spătarul”, pe 25 noiembrie, de la ora 14.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarm din Vaslui, întors dintr-o misiune în Mali

În perioada Septembrie 2016 – Septembrie 2018, maiorul Marian Panfil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi …

Bătrân mort, găsit pe camp

Un bătrân de 73 de ani, din Dodești, a fost găsit decedat pe un câmp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *