vineri , 18 septembrie 2020, 22:35
Home / Local / Actualitate / Barbatul care si-a batut concubina gravida a fost arestat.

Barbatul care si-a batut concubina gravida a fost arestat.

index
Poliţişti din cadrul Poliției municipiului Vaslui au reţinut un bărbat, în vârstă de 42 de ani, bănuit de comiterea de infracțiuni cu violență asupra unei femei însărcinate, în vârstă de 40 de ani.

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au întocmit dosar de cercetare penală pe numele lui B. Constantin, în vârstă de 42 de ani, din comuna Codăești, bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămarea fătului și violență în familie, fapte comise asupra unei femei însărcinate, în vârstă de 40 de ani, din comuna Miclești.
Cercetările au fost demarate de polițiști urmare a sesizării primite din partea reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui care au precizat faptul că au transportat la spital o femeie însărcinată care afirmă că a fost lovită de concubin. La spital, urmare a primelor investigații medicale, femeia a fost diagnosticată cu traumatism abdominal, hematom vulvo-perineală post traumatică, făt decedat.
Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în seara de 7 noiembrie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbatul și-a lovit concubina cu o bucată de lemn ( coadă de coasă) peste corp. După comiterea faptei, acesta a părăsit locuința și s-a sustras cercetărilor.
Polițiștii l-au identificat pe B. Constantin pe raza localității de domiciliu. Bărbatul a fost audiat la Postul de Poliție, iar ulterior a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.
Astăzi, B. Constantin urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prima tranşă de vaccin antigripal de la Ministerul Sănătăţii a ajuns la Vaslui

Ministerul Sănătăţii a achizionat vaccinul antigripal pentru sezonul rece, iar prima tranşă de 330 de …

Gafa DSP Vaslui: Elevele cu Covid-19 nu sunt de la LMK Vaslui!

Elevele confirmate cu Covid-19 nu sunt de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Una dintre ele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *