duminică , 20 ianuarie 2019, 21:36
Home / Local / Actualitate / “Happy Steps” Vaslui, pe podim la Festivalul “Neghiniţă”

“Happy Steps” Vaslui, pe podim la Festivalul “Neghiniţă”

happy-steps
Şcoala de dans “Happy Steps” Vaslui, coordonată de prof. Loredana Georgiana Cozma, s-a remarcat la cea de a şaptea ediţie a Festivalul Internaţional de Teatru, Muzică şi Dans “Neghiniţă” Bacău, concurând alături de alte şcoli de prestigiu din Constanţa, Bucureşti, Galaţi, Bacău şi Roman.
Juriul, format din Monica Petrica-prim balerină la Opera Naţională Bucureşti, Ligia Delia Grozdan-lector. univ. dr. Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi şi Simona Baicu-profesor coregraf la Colegiul Naţional de Artă „George Apostu” Bacău, a fost impresionat de evoluţia reprezentanţilor Vasluiului. Astfel, la secţiunea “solo contemporan”, Ina Costinceanu s-a clasat pe locul 3; la secţiunea”balet”, grupul “Happy Steps junior” a obţinut locul 3, iar “Happy Steps senior” s-a situat pe locul 2; locul 2 a fost câştigat de grupul “Next Star”, la secţiunea “dans rusesc”, iar “Happy Steps”, a obţinut locul 3 la secţiunea “dans contemporan”.
“După multe ore de aşteptare, după multe emoţii şi peripeţii, noi, cu o activitate de două ore pe săptămână, am reuşit sa fim pe podium la acest concurs cu un grad de dificultate ridicat, unde 90% din participanţi au venit de la clase de coregrafie ale unor colegii de artă. Le mulţumesc parinţilor pentru încredere şi susţinere, şi sper ca în viitor sa rămânem tot pe podium, pentru că acolo ne este locul”, a spus prof. Loredana Georgiana Cozma.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziele Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui

Liceul ”Ștefan Procopiu” (LSP) Vaslui a marcat 47 de ani de existență, organizând o nouă …

Portret de familie: meniuri sănătoase cu carne de pui

Meniurile cu carne de pui reprezintă alegerea preferată a tuturor, datorită numeroaselor avantaje: carnea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *