luni , 16 iulie 2018, 10:47
Home / Local / Actualitate / Premiul revistei “Prăvălia culturală”

Premiul revistei “Prăvălia culturală”

trofeu
Cornelius Drăgan a obţinut un nou premiu la un concurs naţional de poezie. Vasluianul a încântat juriul de la Concursul “Traian Demetrescu” de la Craiova, care i-a acordat premiul revistei “Prăvălia culturală”.
“Am avut un an deosebit şi un nou juriu, compus din Nicolae Coande, Petrişor Militaru şi Silviu Gongonea, care mă reconfirmă. Ţin să mulţumesc de asemenea revistei <>, pentru că mi-au acordat acest premiu, venit să încununeze munca depusă de-a lungul unui an care s-a dovedit a fi plin de satisfacţii”, a declarat Cornelius Drăgan.
Competiţia a avut o secţiune de creaţie şi una de traduceri, premiile oferite constând în bani – peste 11.000 lei –, diplome, pachete cu cărţi şi publicarea creaţiilor. Evenimentul a avut loc în cadrul Săptămânii TRADEM, prilejuită de împlinirea, la 3 noiembrie, a 150 de ani de la naşterea scriitorului Traian Demetrescu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Pericolul pestei porcine discutat în Colegiul Prefectural Vaslu

Prefectul Eduard-Andrei POPICA a convocat astăzi într-o ședinţă de urgență Colegiul Prefectural. Subiectul principal al …

Punct de colectare pentru sinistrați la sediul DJST Vaslu

Instituția Prefectului-județul Vaslui pune la dispoziţie un punct de colectare pentru donațiile destinate persoanelor care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *