marți , 29 septembrie 2020, 03:23
Home / Local / Actualitate / Eveniment reuşit la Centrul “Alexandra Nechita”

Eveniment reuşit la Centrul “Alexandra Nechita”

dsc_0136

Sala de festivităţi a Centrului Cultural “Alexandra Nechita” Vaslui s-a dovedit prea mică pentru numărul mare de participanţi la Concursul Naţional de interpretare pianistică “Muzart”, eveniment ajuns la cea de a cincea ediţie. Organizatorii, Asociaţia culturală “Muzart”, alături de Primăria Vaslui şi Centrul Creaţiei Populare, au fost surprinşi plăcut de numărul mare de participanţi.
Aproape 100 de pianişti din Vaslui, Bucureşti, Satu Mare, Brăila, Tecuci, Focşani, Iaşi şi Botoşani au ţinut să concureze în faţa juriului, coordonat de Gheorghe Duţică, un vasluian de renume în lumea muzicală, apreciat compozitor şi profesor al Universităţii de Arte “George Enescu” din Iaşi. Alături de el s-au mai regăsit profesorul ieşean, Florin Diaconu, şi profesoara Anemona Niagu-Forţu, de la Şcoala de Arte “G.Tonitza” Bârlad.
“Este un concurs şi, pe categorii de vârstă, la final au fost desemnaţi câştigătorii. Din punctul nostru de vedere, toţi participanţii sunt câştigători, nu numai pentru că pe scenă au urcat numai talente, dar şi prin prisma experienţei trăite”, a spus prof. drd. Beniamin Harii, directorul concursului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un primar vasluian a fost ales fără să se voteze

Sorin Scutelnicu a fost reales primar al comunei Gârceni, cu o majoritatea covârșitoare. Din păcate, …

Social-democrații pot pierde posturile de viceprimar la Vaslui: Se naște o alianță PNL-USR în consiliul local!

PSD nu va mai avea majoritatea în Consiliul Local al municipiului Vaslui. În urma alegerilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *