marți , 19 februarie 2019, 11:24
Home / Sport / Atletico Vaslui-Olimpic Cetate Râşnov 0-0

Atletico Vaslui-Olimpic Cetate Râşnov 0-0

dsc_0027

Atletico Vaslui a dezamăgit în faţa propriilor suporteri. Echipa pregătită de Sorin Sava a fost neputincioasă în faţa porţii adverse, nereuşind să trimită niciun şut periculos pe spaţiul porţii. Jucătorii vasluieni au fost fără “creier” la mijlocul terenului, iar atunci când Buhăceanu a fost pus în poziţii clare de gol, nu a ştiut cum să reacţioneze, fiind blocat de fiecare dată.
De cealaltă parte, Râşnov putea să dea lovitura pe Municipal, însă portarul Cernat, în două rânduri, a reuşit să-şi salveze echipa de la o înfrângere surprinzătoare.
În partea a doua s-a instalat o stare de nervozitate în tabăra lui Atletico, fotbaliştii Vasluiului certându-se între ei, iar de aici s-a ajuns ca multe mingi trimise în faţa porţii să fie irosite cu lejeritate.
Vasluienii s-au mulţumit doar cu posesia, însă bucuroşi au fost oaspeţii, care au plecat cu un punct nesperat de pe Municipal.
Cu acest rezultat, echipa pregătită de Sorin Sava se menţine pe locul 4, cu 19 puncte, însă s-au îndepărtează de primele două locuri, ocupate de AFK Csikszereda Miercurea Ciuc şi AFC Hărman.
Rezultatele etapei a 11-a: CSM Roman-Sporting Lieşti 1-1; CSM Paşcani-Metalosport Galaţi 0-1; AFK Csikszdereda Miercurea Ciuc-AFC Odorheiu Secuiesc 8-0; SC Bacău-Aerostar Bacău 1-1; Ştiinţa Miroslava-Sportul Chiscani 3-1; AFC Hărman-Avântul Valea Mărului 5-0; Olimpia Râmnicu Sărat a stat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, regina handbalului feminin

Școala ”Mihail Sadoveaanu” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal fete și …

CSM Vaslui, victorioasă la Suceava

CSM Vaslui s-a impus fără probleme la Suceava, câștigând la o diferență de 12 goluri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *