vineri , 18 septembrie 2020, 08:51
Home / Local / Actualitate / Puţini respinşi la evaluarea CV-urilor

Puţini respinşi la evaluarea CV-urilor

Invatamant
O parte dintre profesorii care doresc să fie directori sau directori adjuncţi de şcoală sau să fie reconfirmaţi în funcţie au aflat deja rezultatele de la probele susţinute
Astfel, până acum 92 de candidaţi care au susţinut examenul pentru funcţia de director sau director adjunct au trecut testarea cu brio, iar 13 au fost respinşi. Mai sunt trei situaţii în care candidaţii au fost reprogramaţi.
Rezultatele au fost afişate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui şi datele sunt actualizate în timp real. Potrivit calendarului concursului, proba CV-ului şi a interviului este susţinută de fiecare candidat în parte până în 17 noiembrie, dată la care se va afişa toate rezultatele obţinute de profesori.
La proba scrisă a concursului pentru funcţiile de directori şi directori adjuncţi au fost admişi 120 de candidaţi. Doar 18 dascăli au fost respinşi după proba scrisă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

A fost inaugurat Centrul Comunitar Integrat de la Huși

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la inaugurarea Centrului Comunitar Integrat …

Incendii de vegetaţie uscată în două zone limitrofe ale municipiului Vaslui

Două incendii de vegetaţie uscată au izbucnit, miercuri, în două zone limitrofe ale municipiului Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *