luni , 25 martie 2019, 08:07
Home / Sport / Promisiunea lui Burleanu

Promisiunea lui Burleanu

dsc_0103
Prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan, însoţit de subprefectul Mircea Gologan, a participat la Caravana „Performanţa are viitor”, iniţiată de Federaţia Română de Fotbal (FRF) la Pădureni.
Cei doi reprezentanţi ai Guvernului în teritoriu au avut o întâlnire cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care le-a vorbit despre investiţiile în infrastructură, FRF pregătind 3 milioane de euro pentru construirea a 25-30 de terenuri sintetice de dimensiuni normale.
„Este un proiect mai amplu, care va fi implementat în 2017, FRF, împreună cu UEFA şi sponsorii Federaţiei, au creat un fond de investiţii de 3 milioane de euro. Până la finalul lunii noiembrie va fi creionat caietul de sarcini, fiind vorba despre o licitaţie. E un proiect în care cei 3 milioane de euro încercăm să-i multiplicăm cu sprijinul autorităţilor locale. Astfel, în 2017 îmi doresc să mă întorc la Vaslui, pentru inaugurarea unui astfel de teren”, a spus Răzvan Burleanu.
La acţiunea FRF de la Pădureni au participat aproximativ 500 de copii cu vârste între 10 şi 14 ani, aceştia fiind monitorizaţi de fostele glorii ale fotbalului românesc, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu şi Ion Geolgău.
„Felicit FRF că a iniţiat acest proiect, unul din evenimente fiind organizat în judeţul nostru. Participarea este impresionantă, semn că avem copii dornici în a face sport, ceea ce este foarte bine. Ne dorim ca astfel de acţiuni să fie repetate la nivel de judeţ, fiindcă sportul, fotbalul în special, reprezintă un ambasador de bază al României peste tot în lume”, a declarat prefectul Isabel Bogdan.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Grupă dificilă pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui și-a aflat adversarele de la turneul semifinal al Diviziei A la handbal masculin. …

Vlăduț Dudău a fost convocat la naționala României U19

Vlăduț Dudău, de la CSM Vaslui, are parte de o lună încărcată la lotul României …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *