marți , 23 octombrie 2018, 20:00
Home / Local / Actualitate / Sub influenţa alcoolului, la volan

Sub influenţa alcoolului, la volan

img1
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un bărbat aflat la volanul unui autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.

În data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Valeru B., în vârstă de 57 de ani, conducând un autoturism marca Toyota Corolla Verso, înmatriculat în România.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au observat că Valeru B. este recalcitrant şi emană o puternică halenă alcoolică.
Având în vedere cele constatate, persoana în cauză a fost condusă de către un echipaj al poliţiştilor de frontieră la sediul Poliţiei Municipiului Huşi, unde i s-a efectuat testul alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Miliția a fost atracția zilei la Retro Parada Toamnei

Iubitorii de maşini istorice şi-au dat întâlnire în centrul Vasluiului, acolo unde s-a desfăşurat Retro …

Jandarmii au împărțit amenzi hoților de lemne

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui a aplicat 17 sancțiuni contravenționale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *