marți , 14 august 2018, 23:29
Home / Local / Actualitate / Urmărit internaţional, depistat la P.T.F. Albiţa

Urmărit internaţional, depistat la P.T.F. Albiţa

Politistii de frontiera constanteni au aniversat astazi 141 ani de la infiintarea institutiei. Trupele speciale au facut o demonstratie de lupta si au fost prezentate noile vehicule de teren.
Politistii de frontiera constanteni au aniversat astazi 141 ani de la infiintarea institutiei. Trupele speciale au facut o demonstratie de lupta si au fost prezentate noile vehicule de teren.
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă, de către autorităţile din Franţa, o alertă acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de participarea la o organizaţie criminală, escrocherie şi falsificarea a mijloacelor de plată.

În data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, Dumitru P., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în R. Moldova.
La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era urmărit internaţional, alertă introdusă de autorităţile franceze la data de 24.06.2016, deoarece persoana în cauză avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de participarea la o organizaţie criminală, escrocherie şi falsificarea a mijloacelor de plată, săvârşite pe teritoriul Franţei.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *