joi , 21 martie 2019, 13:27
Home / Naţional / Actualitate / Ţigări ascunse în rezervorul unui autoturism, descoperite la frontieră

Ţigări ascunse în rezervorul unui autoturism, descoperite la frontieră

img_20161026_112203
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit aproximativ 8.000 de ţigarete pe care un tânăr intenţiona să le introducă ilegal în România, ascunse în rezervorul autoturismului pe care îl conducea.

Azi dimineaţă, în jurul orei 10.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Vasile C., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 27 ani, conducând un autoturism marca Volskwagen, înmatriculat în Lituania.
Pentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.
În urma controlului efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în rezervorul autoturismului, 7.800 de ţigarete diferite mărci cu timbru de acciză Republica Moldova.
Conform prevederilor legale a fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 2.532 lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 6.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Peste 7.600 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră

In ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de …

Tânăr fără permis de conducere depistat în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *