luni , 21 septembrie 2020, 11:12
Home / Local / Actualitate / Apă şi canalizare la Mărăşeni

Apă şi canalizare la Mărăşeni

dsc_0015
Oraşul s-a mutat la Mărăşeni, odată cu punerea în funcţiune a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare. Primăria comunei Ştefan cel Mare a reuşit să ducă la bun sfârşit un proiect, pe Fondul de Mediu, astfel că cele peste 800 de familii din această localitate au posibilitatea de a se branşa la reţea.
“Avem deja peste o sută de solicitări, însă ne dorim ca toate familiile să se branşeze la reţea. A fost o investiţie colosală, care a durat mai bine de un an şi jumătate, însă traiul locuitorilor din Mărăşeni se va schimba în bine”, a spus primarul Mihai Moraru.
Constructorul a realizat peste 15 kilometri de reţea de apă, sistemul fiind prevăzut şi cu cişmele stradale. La momentul punerii în funcţiune, reprezentanţii primăriei au ţinut să oficieze o slujbă de mulţumire, pentru investiţia realizată.
“Nu ne vom opri aici cu investiţiile în Mărăşeni. Sperăm ca în decembrie să dăm în folosinţă şi Căminul Cultural. Pentru anul viitor avem în vedere asfaltarea tuturor drumurilor din sat, astfel încât oamenii să beneficieze de condiţii ca la oraş“, a mai spus Mihai Moraru.
Sărbătoarea de la Mărăşeni a continuat seara cu un spectacol artistic, invitaţi fiind soliştii de muzică populară Silvia Ene şi Ştefan Diaconiţa, alături de cunoscutul interpret Fuego.
dsc_0005dsc_0016

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *